Home Gelderland Arnhem Drie mannen aangehouden voor heling auto

Drie mannen aangehouden voor heling auto

Maandagochtend 25 maart zijn twee inwoners van Arnhem en een inwoner van Nijmegen aangehouden op verdenking van heling van een personenauto. De mannen reden rond 11.40 uur, tegen de richting van het verkeer in, over de Hemonylaan. Op de kruising met de Onder de Linden lieten agenten de auto stoppen, om de bestuurder een bekeuring te geven. Tijdens controle van de gegevens, bleek dat de auto als gestolen geregistreerd stond. De inzittenden van de auto, twee Arnhemmers van 32 en 39 jaar en een 37-jarige Nijmegenaar zijn aangehouden op verdenking van heling en ingesloten voor nader verhoor. De auto is in beslaggenomen.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …