Home Friesland Leeuwarden Man aangehouden voor heling van gestolen fietsen

Man aangehouden voor heling van gestolen fietsen

De politie heeft dinsdagmiddag een 49-jarige inwoner van Leeuwarden op de Nieuwburen aangehouden op verdenking van heling van gestolen fietsen. Agenten hadden de man al langere tijd in het vizier. Nadat er concrete informatie was binnen gekomen werd over gegaan tot actie. In de winkel van de Leeuwarder troffen de agenten negen fietsen aan die van diefstal afkomstig bleken te zjin. Van een aantal was reeds door de eigenaren aangifte gedaan.  De verdachte is overgebracht naar het politiebureau waar hij voor nader onderzoek werd ingesloten. De Leeuwarder is inmiddels in verzekering gesteld. De fietsen zijn in beslag genomen.

Laad meer Leeuwarden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Vermist – Noa van der Veen

Noa is voor het laatst gezien op het beursplein te Leeuwarden. Ze draagt zwarte Nike schoe…