Home Gelderland Arnhem Renkumer opgepakt voor verboden wapenbezit

Renkumer opgepakt voor verboden wapenbezit

Voor het bezit van een verboden wapen heeft de politie dinsdagavond 26 februari een 19-jarige Renkumer thuis aangehouden. Bij de man werd een zogenoemd balletjespistool aangetroffen. Dergelijke wapens zijn verboden omdat ze bedrieglijk veel lijken om echte wapens en daardoor geschikt zijn om mee te dreigen. De politie kwam de Renkumer op het spoor na enkele meldingen van bedreigingen, die de Renkumer zou hebben geuit. Ook zou de man foto’s via social media hebben verspreid waar hij op stond met vuurwapens. Na een onderzoek bij de man thuis werd het balletjespistool aangetroffen. De Renkumer is na verhoor vrijgelaten in afwachting van een beslissing van het Openbaar Ministerie.

Laad meer Arnhem

Geef een antwoord

Bekijk ook

Ede – Gezocht – Diefstal – Telefoonweg – Ede

Deze mannen worden verdacht van een diefstal bij een opticien aan de Telefoonweg in Ede. W…