Home Gelderland Arnhem Renkumer opgepakt voor verboden wapenbezit

Renkumer opgepakt voor verboden wapenbezit

Voor het bezit van een verboden wapen heeft de politie dinsdagavond 26 februari een 19-jarige Renkumer thuis aangehouden. Bij de man werd een zogenoemd balletjespistool aangetroffen. Dergelijke wapens zijn verboden omdat ze bedrieglijk veel lijken om echte wapens en daardoor geschikt zijn om mee te dreigen. De politie kwam de Renkumer op het spoor na enkele meldingen van bedreigingen, die de Renkumer zou hebben geuit. Ook zou de man foto’s via social media hebben verspreid waar hij op stond met vuurwapens. Na een onderzoek bij de man thuis werd het balletjespistool aangetroffen. De Renkumer is na verhoor vrijgelaten in afwachting van een beslissing van het Openbaar Ministerie.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …