Home Utrecht Nieuwegein Mogelijk brandstichting bij kelderboxen

Mogelijk brandstichting bij kelderboxen

Op dinsdagavond ontstond brand in een gang met meerdere kelderboxen. Rond 21.20 uur kregen de brandweer en politie de melding van een brand aan de Moerbeigaarde. Beide hulpdiensten gingen ter plaatse. Daar bleek een brandje in een gang met meerdere kelderboxen te woeden. De brandweer had het brandje binnen enkele minuten geblust. Er was veel rookontwikkeling, maar weinig brandschade. Gezien de aangetroffen sporen ging het mogelijk om brandstichting.

Getuigen hadden vlak voor de brand drie jongemannen van 20-25 jaar bij de gang gezien. Zij droegen donkere kleding, twee van hen hadden kort haar en één langer haar. Eén van hen droeg een zwart lederen jas.

Laad meer Nieuwegein

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwegein – Drugsdealer ramt politieauto bij vluchtpoging

Op 25 januari is een 19-jarige man uit Schijndel aangehouden die voor de politie probeerde…