Home Utrecht Nieuwegein Mogelijk brandstichting bij kelderboxen

Mogelijk brandstichting bij kelderboxen

Op dinsdagavond ontstond brand in een gang met meerdere kelderboxen. Rond 21.20 uur kregen de brandweer en politie de melding van een brand aan de Moerbeigaarde. Beide hulpdiensten gingen ter plaatse. Daar bleek een brandje in een gang met meerdere kelderboxen te woeden. De brandweer had het brandje binnen enkele minuten geblust. Er was veel rookontwikkeling, maar weinig brandschade. Gezien de aangetroffen sporen ging het mogelijk om brandstichting.

Getuigen hadden vlak voor de brand drie jongemannen van 20-25 jaar bij de gang gezien. Zij droegen donkere kleding, twee van hen hadden kort haar en één langer haar. Eén van hen droeg een zwart lederen jas.

Laad meer Nieuwegein

Geef een antwoord

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Diefstal laptop – Raadstede – Nieuwegein

Het is dinsdag 15 november als er een man de Mediamarkt binnenloopt en rechtstreeks naar d…