Home Friesland Drachten Man aangehouden voor vernielen fiets

Man aangehouden voor vernielen fiets

De politie heeft vrijdagavond een 27-jarige man uit Drachten aangehouden voor vernieling. Kort daarvoor reden surveillerende agenten over de Zuidkade toen twee mannen vlak voor hen gevaarlijk overstaken. Hierop stopten de agenten de auto en spraken het tweetal aan. Tijdens het gesprek kwam er een derde man bij staan, de 27-jarige man uit Drachten. Direct daarop werden de agenten aangesproken door een 26-jarige man uit Drachten. De man gaf aan dat de 27-jarige plaatsgenoot zijn fiets had vernield. Meerdere mensen waren hiervan getuige. De 27-jarige man is hierop aangehouden. De man bleek behoorlijk beschonken te zijn. De man is ingesloten in afwachting van het onderzoek.

Laad meer Drachten

Geef een reactie

Bekijk ook

Man aangehouden voor dodelijk steekincident in Heerenveen

De politie heeft dinsdagavond een 30-jarige man uit Drachten aangehouden voor een dodelijk…