Home Drenthe Hoogeveen Fietsendief op heterdaad aangehouden

Fietsendief op heterdaad aangehouden

Vrijdagmiddag is een 17-jarige jongeman uit Hoogeveen op heterdaad aangehouden voor het stelen van een fiets. Surveillerende agenten reden langs het station en zagen dat een jongeman zich verdacht ophield bij de fietsenstalling naast het station. Op een gegeven moment zien de agenten dat de jongeman een fiets wegneemt en hard wegfietst. Even verderop kon de jongeman worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Door de inzet van social media kon nog dezelfde avond de rechtmatige eigenaar van de fiets worden gevonden.

Laad meer Hoogeveen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Beilen, Hoogeveen, Meppel – Openingstijden Politie Zuidwest Drenthe aangepast

De politie verandert mee met de maatschappij en dat betekent dat politiewerk steeds vaker …