Home Groningen Groningen Stad Zuidwoldenaar bedreigd in Groningen

Zuidwoldenaar bedreigd in Groningen

Vrijdagavond rond 19.20 uur fietste een 19-jarige man uit Zuidwolde (GR) over het Koerspad in de richting van de Kluiverboom in Groningen. Voor de Kluiverboom stonden drie jongens op het fietspad. Toen de man vlak bij het drietal was vroegen zij of hij wilde stoppen omdat ze hem iets wilden vragen. De man uit Zuidwolde stopte. Het drietal eiste vervolgens geld en bedreigde de man uit Zuidwolde met een scherp voorwerp. Toen het drietal door had dat de man niets zou geven gingen ze er al rennend vandoor. Het zijn drie jongens met een Noord-Afrikaans uiterlijk, ongeveer 16 jaar oud, allen ongeveer 1.60m lang en droegen alle drie een jas met een capuchon en een bontkraag. Twee van hen hadden een pet op hun hoofd.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…