Home Drenthe Meppel Drie meisjes aangehouden na brand

Drie meisjes aangehouden na brand

De politie heeft zondag aan het einde van de middag drie inwoonster van Meppel van 13, 15 en 15 jaar aangehouden op verdenking van brandstichting.  In een portiek van een appartementencomplex aan de Nieuwe Kerkstraat was brand gesticht. Diverse bewoners van het complex moesten door de brandweer worden geëvacueerd. Al snel was het vuur onder controle. Na het horen werd duidelijk dat de drie meisjes als verdachte voor deze brandstichting aangemerkt konden worden. De drie werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tegen het trio werd proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Meppel

Geef een reactie

Bekijk ook

Opnieuw Amerikaans vuilbroed bij bijen in Drenthe vastgesteld

In Exloo (provincie Drenthe) is opnieuw Amerikaans vuilbroed vastgesteld in het 3-kilomete…