Home Noord-Holland Hilversum Man beroofd van telefoon en geld

Man beroofd van telefoon en geld

foto (c) Unique Photo

In de nacht van zaterdag op zondag werd een man beroofd van zijn telefoon en geld. Een 29-jarige man uit Hilversum liep rond 03.15 uur bij station Hilversum Noord toen hij drie jongens zag staan. De Hilversummer sloeg de Stephensonlaan in om vervolgens de Bonnikestraat in te lopen. Bij de kruising met de Vernhoutstraat kwamen dezelfde drie jongens hem tegemoet gelopen. De drie wilden de telefoon van de Hilversummer. Een van de jongens pakte hem van achter vast waarna de zakken van de kleding van de 29-jarige man werden leeg gehaald. De drie mannen renden weg richting de Buisweg.

Man met een lichtgetinte huidskleur, tussen de 20 en 25 jaar oud en rond de 1.85 meter lang. Hij had een mager postuur en was donker gekleed met een muts of capuchon op. De tweede verdachte was een man met een lichtgetinte huidskleur, rond de 18 jaar en ongeveer 1.78 meter lang. Hij had een normaal postuur en droeg een lichte spijkerbroek. De derde verdachte was een man met een lichtgetinte huidskleur, tussen de 18 en 20 jaar en ongeveer 1.78 meter lang. Hij had een normaal postuur, was donker gekleed en had zijn mond en gezicht bedekt.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…