Doorrijder onder invloed

De politie van Hoofddorp heeft in de nacht van zondag op maandag een 25-jarige bestuurder uit Zoetermeer aangehouden voor het doorrijden na een ongeval en het rijden onder invloed.  De man had bij een wegrestaurant aan de A4 een menubord en een plantenbak omever gereden waarna hij was doorgereden. De man had zijn auto, die door de aanrijding flink beschadigd was, verderop geparkeerd en was vervolgens eten gaan bestellen bij het restaurant. Ter plaatse gekomen agenten namen de man een blaastest af, waaruit bleek dat de bestuurder een flinke slok op had. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Laad meer Haarlemmermeer

Geef een reactie

Bekijk ook

Bevolkingsgroei in 2018 vooral in de Randstad

In 2018 groeide de bevolking, net als in voorgaande jaren, vooral in de Randstad. De vier …