Home Gelderland Apeldoorn 18-jarige man raakt ernstig gewond na duw in paasvuur

18-jarige man raakt ernstig gewond na duw in paasvuur

In de nacht van zondag op maandag is een 18-jarige man uit Twello door een jongen in het paasvuur aan de Bottenhoekseweg in Teuge, bij Apeldoorn, geduwd. Het slachtoffer werd bij het vuur aangetroffen terwijl omstanders hem al aan het koelen waren. De man werd in een ambulance naar een ziekenhuis en later naar het brandwondencentrum in Beverwijk gebracht. Getuigen verklaarden dat zij gezien hadden dat een 15-jarige jongen uit de gemeente Voorst de 18-jarige man zou hebben geduwd. De jongen uit Voorst was echter niet meer bij het paasvuur aanwezig. De jongen bleek thuis te zijn en werd daar door de politie aangehouden. De exacte toedracht van dit incident wordt door de politie onderzocht.

Laad meer Apeldoorn

Geef een antwoord

Bekijk ook

Beekbergen – Twee Kampenaren met zeven vuurwapens aangehouden

De politie heeft woensdagavond 30 november twee mannen uit Kampen aangehouden voor verbode…