Home Gelderland Apeldoorn 18-jarige man raakt ernstig gewond na duw in paasvuur

18-jarige man raakt ernstig gewond na duw in paasvuur

In de nacht van zondag op maandag is een 18-jarige man uit Twello door een jongen in het paasvuur aan de Bottenhoekseweg in Teuge, bij Apeldoorn, geduwd. Het slachtoffer werd bij het vuur aangetroffen terwijl omstanders hem al aan het koelen waren. De man werd in een ambulance naar een ziekenhuis en later naar het brandwondencentrum in Beverwijk gebracht. Getuigen verklaarden dat zij gezien hadden dat een 15-jarige jongen uit de gemeente Voorst de 18-jarige man zou hebben geduwd. De jongen uit Voorst was echter niet meer bij het paasvuur aanwezig. De jongen bleek thuis te zijn en werd daar door de politie aangehouden. De exacte toedracht van dit incident wordt door de politie onderzocht.

Laad meer Apeldoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Pinnen met gestolen pas – Molenstraat – Nijmegen

Aan de Molenstraat in Nijmegen bespiedden twee vrouwen een 82-jarige vrouw die geld opnam …