Home Gelderland Achterhoek Politie zoekt getuigen na mishandeling

Politie zoekt getuigen na mishandeling

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling van een 31-jarige Arnhemmer. Dit gebeurde in de nacht van donderdag op vrijdag 29 maart tussen half drie en drie uur op de Korte Kapoeniestraat in Doetinchem. Die nacht stond de man samen met een vriend buiten op de Korte Kapoenistraat in Doetinchem. Vervolgens zou er een groepje van zes jongeren rond de 17 jaar aan zijn komen lopen. De vriend van de man zou iets naar het groepje hebben geroepen, waarop één van de jongens naar de Arnhemmer kwam gelopen. De andere jongens uit de groep trokken deze jongen weg, maar toen de Arnhemmer dacht dat het gevaar geweken was, kreeg hij uit het niets een harde klap in zijn gezicht. Daardoor raakte hij kort buiten bewustzijn. De man is door zijn vriend voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat hij verwondingen rond zijn ogen en een hersenschudding op te hebben opgelopen.

Laad meer Achterhoek

Geef een antwoord

Bekijk ook

Beekbergen – Twee Kampenaren met zeven vuurwapens aangehouden

De politie heeft woensdagavond 30 november twee mannen uit Kampen aangehouden voor verbode…