Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Zwaaiende handen en blije gezichten door de Haarlemmermeer

Zwaaiende handen en blije gezichten door de Haarlemmermeer

Foto (c) KeesJan Haasnoot

Zaterdagmiddag is er een Truckrun door de Haarlemmermeer gereden voor de bewoners van de Cruquiushoeve. Dit jaarlijks terugkerend evenement is georganiseerd door de Stichting Het Reservewiel. Om één uur werd het startsein gegeven. Daarna liepen de bewoners naar de gereedstaande vrachtwagens. Toen alle bewoners in de vrachtauto’s plaats hadden genomen, kon de Truckrun eindelijk rijden. Het was een lange stoet van bijna 100 trucks en 30 verkeersregelaars en meerdere agenten op motoren.

De route ging dit jaar van Cruquius, richting Lisserbroek. Langs de Olmenhorst en vervolgens langs de Hoofdvaart door het centrum van Nieuw-Vennep, langs de 3 Calatravabruggen en in Hoofddorp bij de Johan Enschedelaan richting de Spoorlaan en van de Spoorlaan richting Graan voor Visch en dwars door het centrum van Hoofddorp via het Burgemeester van Stamplein en vervolgens weer langs de Hoofdvaart richting Lijnden en via de ringvaart richting Zwanenburg. In Zwanenburg op Proosdij werd de colonne door de jeugdbrandweer plechtig ontvangen met een ereboog van water. Daarna ging de stoet weer terug naar de Cruquiushoeve waar de rit wordt afgesloten met een barbecue op het terrein en optredens van zanger Valentijn.

Bekijk de volgende video’s:

Klaar voor de start Truckrun Cruquiushoeve 2018

Start 15e Truckrun Cruquiushoeve 2018

Nieuw-Vennep 15e Truckrun Cruquiushoeve 2018

Hoofddorp – Centrum 15e Truckrun Cruquiushoeve 2018

Zwanenburg 15e Truckrun Cruquiushoeve 2018

Terugkomst Cruquiushoeve 15e Truckrun Cruquiushoeve 2018

Afterparty op de Cruquiushoeve 15e Truckrun Cruquiushoeve 2018

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…