Home Zuid-Holland Westland Snelle snorfiets in Naaldwijk

Snelle snorfiets in Naaldwijk

Een 27-jarige man uit Den Hoorn heeft woensdag zijn kentekenbewijs moeten inleveren, omdat zijn snorfiets veel sneller kon rijden dan de constructie toelaat. De man trok de aandacht van de politie, omdat hij met hoge snelheid over de hoofdrijbaan van de Zwartendijk in Naaldwijk reed. Bij controle op de rollenbank bleek dat de snorfiets 54 km/h kon rijden, 19 km/h meer dan is toegestaan. Daarop is het kentekenbewijs van de snorfiets ingevorderd. Ook heeft de man bekeuringen gekregen voor het overschrijden van de maximumsnelheid en het niet gebruiken van het verplichte fietspad.

Laad meer Westland

Geef een reactie

Bekijk ook

Inbraakgolf in Nederland lijkt in aantocht

Er lijkt een heuse inbraakgolf in aantocht in Nederland. In alle grote steden zijn de afge…