Home Zuid-Holland Vlaardingen Politie houdt twee dieven aan in Vlaardingen

Politie houdt twee dieven aan in Vlaardingen

Politiemensen hebben dinsdagavond twee Vlaardingers van 18- en 17 jaar aangehouden, voor de diefstal van een bromfiets. De twee werden op heterdaad betrapt toen zij aan de Jacoba van Beierenstraat in Vlaardingen een bromfiets stalen. De politie werd gebeld en getuigen leidden de agenten naar de Johannes Poststraat, waar de gestolen bromfiets in een kelderbox werd aangetroffen, evenals de 18-jarige verdachte. Die werd direct aangehouden. In een bovengelegen woning werd de 17-jarige verdachte aangehouden.

Na onderzoek bleken in de kelderbox nog diverse goederen te liggen en te staan die ook van diefstal afkomstig waren, zoals kleding, drie bromfietsen en kentekenplaten. Ook werd een balletjespistool, een hakbijl en een nepvuurwapen aangetroffen.

De twee zijn overgebracht naar een politiebureau waar zij werden ingesloten voor de diefstal. Ook zullen beiden een bekeuring krijgen voor het rijden op een bromfiets zonder in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

 

Laad meer Vlaardingen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Inbraakgolf in Nederland lijkt in aantocht

Er lijkt een heuse inbraakgolf in aantocht in Nederland. In alle grote steden zijn de afge…