Home Nederland Man gewond bij schietpartij in Rotterdam

Man gewond bij schietpartij in Rotterdam

Maandagavond is een man gewond geraakt bij een schietincident in een woning aan de Beesdestraat in Rotterdam. Iets voor 22.00 uur belde bij een woning aan de Beesdestraat een nog onbekende man aan. De bewoner van het pand deed hierop de deur open, waarna de man de woning in kwam en de bewoner van het pand beschoot. Vervolgens ging de man er te voet vandoor.

De bewoner raakte als gevolg van het incident ernstig gewond, maar was wel aanspreekbaar. Een traumahelikopter kwam ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Nadat medisch personeel het slachtoffer de eerste zorg had verleend, is de man met behulp van een hoogwerker door brandweerpersoneel uit de woning gehaald. Vervolgens is hij met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een vrouw en kindje dat op het moment van het schietincident in de woning lagen te slapen, bleven ongedeerd.

De politie startte na het vallen van de melding direct een zoekactie naar de dader. Meerdere eenheden keken in de omgeving naar de dader uit en ook werd een helikopter ingezet. De zoekactie leverde vooralsnog geen aanhouding op.

Het onderzoek wordt dan ook voortgezet. De Forensische Opsporing heeft inmiddels een sporenonderzoek ingesteld.

Laad meer Nederland

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Update: Vijf verdachten vast voor betrokkenheid bij fatale mishandeling Molièreweg

Het grootschalig opsporingsteam dat onderzoek doet naar de dood van een 71-jarige man op d…