Home Gelderland Arnhem Mannen aangehouden na vechtpartij

Mannen aangehouden na vechtpartij

Twee mannen zijn maandagmiddag rond 15.30 uur aangehouden omdat ze op straat aan het vechten waren. Het incident was op de Spoorwegstraat in Arnhem. De twee waren elkaar dusdanig te lijf gegaan dat beiden diverse verwondingen hadden. De aanleiding voor de vechtpartij is vermoedelijk gelegen in een ouder conflict over uitgeleende spullen.

Een getuige meldde de politie het voorval en haalde ook nog een kleine mesje weg dat op straat lag bij het vechtende tweetal.

De politie hield beide mannen aan en zoekt verder uit wat er precies aan de hand was. Beide verdachten wilden tegen elkaar aangifte doen van mishandeling. Het gaat om mannen van 43 jaar uit Arnhem en 45 jaar uit Silvolde.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…