Home Zuid-Holland Noordwijk Jeugdige overvaller (16) aangehouden

Jeugdige overvaller (16) aangehouden

De politie hield donderdagmiddag 21 maart een 16-jarige jongen uit Noordwijk aan op verdenking van het plegen van een overval in een woning aan de Achterzeeweg. De politie kwam de verdachte op het spoor door onder meer getuigenverklaringen en camerabeelden van een winkel. Woensdag 13 maart werd de bewoner rond 12.00 uur voor zijn woning bedreigd met een vuurwapen en binnen beroofd door een man. Daarna ging de dader ervandoor met een geldbedrag.  De verdachte is in verzekering gesteld en wordt nog verhoord. Hij wordt maandag 25 maart voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Laad meer Noordwijk

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…