Home Noord-Brabant Eindhoven Man aangehouden voor diefstal geld

Man aangehouden voor diefstal geld

Een 33-jarige Eindhovenaar werd vrijdagmiddag rond 12.30 uur op de Artoislaan door de politie aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal van kasgeld, weggenomen van een tennisvereniging aan de Oude Bossche Baan. Kort voor zijn aanhouding werd de verdachte door een lid van de tennisvereniging overlopen. De man verliet daarop het pand. Hij had kans gezien wat kasgeld mee te nemen.

Aan de hand van een goed signalement van de man slaagde de politie erin de man kort hierna staande te houden. Hij bleek spullen bij zich te hebben afkomstig van de tennisvereniging, waaronder rolletjes met muntgeld. Het gaat om een bedrag van ruim 150 euro. Daarop werd hij aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De tennisvereniging heeft inmiddels aangifte gedaan.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…