Home Friesland Wederom aanhouding in drugs- en witwasonderzoek

Wederom aanhouding in drugs- en witwasonderzoek

De politie heeft in het onderzoek naar de im- en export van drugs en witwassen wederom een aanhouding verricht. Vrijdagochtend werd een 41-jarige inwoonster van Leeuwarden aangehouden. De vrouw werd overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten. Afgelopen dinsdag werd al een 37-jarige inwoner van Leeuwarden aangehouden. Deze verdachte werd vrijdagmiddag door de rechter-commissaris voor 14 dagen in bewaring gesteld. Het drugs- en witwasonderzoek is nog in volle gang.

Laad meer Friesland

Geef een reactie

Bekijk ook

Leeuwarden – Gezocht – Schietincident – Vuurdoornstraat – Leeuwarden

Donderdagavond 16 november is er op een woning aan de Vuurdoornstraat geschoten. De bewoon…