Home Zuid-Holland Noordwijk Verdachte van handel in en bezit van drugs aangehouden

Verdachte van handel in en bezit van drugs aangehouden

De politie heeft zaterdag om 04.30 uur een 24-jarige automobilist uit Oegstgeest aangehouden op verdenking van handel in en het in het bezit hebben van drugs. De man, een bekende van de politie, werd gecontroleerd op de Golfbaan omdat hij bij het zien van de agenten ervan doorging. Bij de man werd een hoeveelheid verdovende middelen (hasj en cocaïne), geld en mobiele telefoons aangetroffen en in beslaggenomen. De politie vermoedt dat hij handelt in drugs en doet verder onderzoek.

Laad meer Noordwijk

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…