Home Zuid-Holland Leiden Mannen hebben hennep op zak

Mannen hebben hennep op zak

Toen agenten in de nacht van dinsdag op woensdag twee jongens controleerden op de Sumatrastraat in Leiden, troffen ze geen inbrekerswerktuigen aan, maar wel zakjes hennep en een boksbeugel. De politie zag de twee rond 01.45 uur lopen. Eén van hen had een rugzakje bij zich. Gezien het tijdstip, wilden de agenten hen controleren op inbrekerswerktuigen. Die werden niet gevonden. Wel kwamen er uit de rugtas en uit de zakken van de jongens in totaal veertien zakjes hennep en een boksbeugel. De jongens van 17 en 19 jaar oud zijn daarop aangehouden.

Laad meer Leiden

Geef een reactie

Bekijk ook

Leiden – Overlijden Leidse nog onduidelijk, verdachte aangehouden

In het onderzoek naar het overlijden van een 30-jarige vrouw uit Leiden is woensdag 7 febr…