Home Zuid-Holland Leiden Aanrijding met gestolen auto

Aanrijding met gestolen auto

Een gestolen auto is dinsdag teruggevonden, nadat er een kleine aanrijding mee was veroorzaakt op de Admiraal Banckertweg in Leiden. De inzittenden zijn ervandoor gegaan. Rond 21.45 uur reed de gestolen Citroën op de Admiraal Banckertweg heel langzaam tegen een bestelauto aan. Meteen stapten er drie jonge mannen uit de Citroën. Zij renden weg in de richting van de Zeeheldenbuurt. De auto bleek die middag te zijn gestolen vanaf de Vlasbaan in Leiderdorp. Bij de aanrijding zijn geen gewonden gevallen. Ook is er geen schade ontstaan.

De politie heeft in de omgeving gezocht naar de drie mannen, maar heeft niemand meer aangetroffen.

Laad meer Leiden

Geef een reactie

Bekijk ook

Leiden – Poging overval door ‘postbezorger’

Op de Torenmolen probeerde iemand verkleed als postbezorger zaterdagavond 25 november een …