Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Overlijden Leidse nog onduidelijk, verdachte aangehouden

Leiden – Overlijden Leidse nog onduidelijk, verdachte aangehouden

In het onderzoek naar het overlijden van een 30-jarige vrouw uit Leiden is woensdag 7 februari een 37-jarige Leidenaar aangehouden als verdachte. Het rechercheonderzoek is onverminderd gaande.

Hulpdiensten werden maandag 29 januari naar het Lepelaarsoord in Leiden gestuurd in verband met een medische noodsituatie. De 30-jarige bewoonster van de woning werd in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis vervoerd en is daar dinsdag 30 januari komen te overlijden. Vanwege de omstandigheden waarin de vrouw werd aangetroffen, werd direct een rechercheonderzoek gestart om de toedracht te achterhalen.

In verband met het onderzoek naar de toedracht hield de recherche woensdag 7 februari een 37-jarige Leidenaar aan voor verhoor. De aangehouden verdachte betreft de ex-partner van de overleden vrouw. Hij wordt verhoord door de recherche. Het onderzoek naar de omstandigheden waaronder de vrouw is overleden is nog in volle gang. De recherche houdt rekening met diverse scenario’s, een misdrijf wordt daarbij niet uitgesloten.   

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…