Home Zuid-Holland Leiden Man rijdt veel te hard

Man rijdt veel te hard

De politie vorderde maandag rond 15.00 uur het rijbewijs van een 43-jarige man uit ’s Gravenzande in toen deze veel te hard reed over de A4 bij Leiden. Surveillerende agenten zagen hoe het voertuig eerst lange tijd achter hun onopvallende politievoertuig bleef hangen, op het moment dat het voertuig kon passeren trapte hij het gaspedaal in. Na een meting bleek de man ruim 60 km per uur te hard te rijden. De man is staandegehouden bij het parkeerterrein ter hoogte van het brugrestaurant. De man moest direct zijn rijbewijs inleveren.

Laad meer Leiden

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…