Home Noord-Brabant Den Bosch Bosschenaar maakt aanrijding tijdens vlucht voor politie

Bosschenaar maakt aanrijding tijdens vlucht voor politie

Een 22-jarige Bosschenaar werd maandagmiddag op de Saxofoon aangehouden voor meerdere verkeersovertredingen en mogelijk bezit van een gestolen scooter. Agenten wilden de man op de Tamboerijn controleren omdat de scooter niet was voorzien van een kentekenplaat. Hij ging er echter meteen vandoor en tijdens een korte achtervolging negeerde hij de stoptekens van de politie. Tijdens zijn vlucht pleegde de man meerdere verkeersovertredingen en vertoonde gevaarlijk rijgedrag. Hij kwam uiteindelijk op de Saxofoon tegen een geparkeerde auto tot stilstand, waarna hij er te voet vandoor ging. De auto liep daarbij schade op. Hij werd echter snel in de achtertuin van een woning getraceerd en opgepakt. Hij was niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Van de scooter bleek het contactslot te zijn verwijderd. Het voertuig werd in beslag genomen voor verder onderzoek.

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Bosch – Noodlottig ongeval doodsoorzaak 3-jarig meisje

De doodsoorzaak van het 3 jaar oude meisje bij een kinderdagverblijf aan de Empelseweg in …