Home Zuid-Holland Leiden Verdachte in woning aangehouden na overlastmeldingen

Verdachte in woning aangehouden na overlastmeldingen

De politie heeft zaterdagmiddag 23 februari een 27-jarige Boskoper aangehouden in een woning aan de Waldeck Pyrmontstraat in Leiden Noord. De politie had meerdere overlastmeldingen binnengekregen van omwonenden.

In de woning zouden veel personen over de vloer komen waardoor de overlast ontstond. De politie heeft met toestemming van de Boskoper in de woning gekeken en stuitte bij binnenkomst direct op bladeren van de qat plant. De Boskoper probeerde in de keuken nog een doos met meer qat te verstoppen, maar dat werd gezien. Later bleek dit bijna een kilo te zijn. De drugs is in beslag genomen en is vernietigd. De politie doet verder onderzoek.

Laad meer Leiden

Geef een reactie

Bekijk ook

Leiden – Overlijden Leidse nog onduidelijk, verdachte aangehouden

In het onderzoek naar het overlijden van een 30-jarige vrouw uit Leiden is woensdag 7 febr…