Home Zuid-Holland Gouda Politie houdt na achtervolging verdachte aan van diefstal auto

Politie houdt na achtervolging verdachte aan van diefstal auto

De politie heeft op zondag 24 februari om 01.30 uur een 18-jarige Gouwenaar aangehouden na een achtervolging. De man wordt verdacht van diefstal danwel heling van een gestolen auto. De politie had omstreeks 00.20 uur de melding gekregen van een inbraak in een woning aan de Vrijheidslaan.

Bij de inbraak was ook de auto van de bewoners gestolen. De auto met vier inzittenden werd op een gegeven moment gezien op de Sportlaan. De bestuurder is plotseling weggereden, en na korte achtervolging vluchtten de vier daders te voet. Drie daders wisten te ontkomen en na een uitgebreide zoekactie, waarbij een politiehelikopter en politiehonden zijn ingezet, werd de verdachte aangehouden inde buurt. De politie doet verder onderzoek.

Laad meer Gouda

Geef een reactie

Bekijk ook

Cel geëist voor jarenlang misbruik

Bijna vijf jaar lang werd een 22-jarige Goudse door haar stiefvader misbruikt. Vrijwel elk…