Home Groningen Groningen Stad Vrouw krijgt klap van auto-inbreker

Vrouw krijgt klap van auto-inbreker

Een 26-jarige vrouw uit Zwolle heeft zondagochtend een klap in haar gezicht gehad. De vrouw liep naar haar auto aan de Pleiadenlaan in Groningen. Zij zag dat een man bezig was in te breken in haar auto. Toen de vrouw de man aansprak, kreeg zij een klap in het gezicht. Daarna ging de man er lopend vandoor.

De man had een ruit van de auto ingeslagen en de autoradio al los gehaald, maar hij heeft uiteindelijk niets mee kunnen nemen. De vrouw heeft aangifte gedaan. Het zou gaan om een negeroide man, zo’n 1.95 m. lang, tussen de 25 en 35 jaar. Man droeg een zwarte muts en een donkere jas met capuchon met bontrand.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…