Home Zuid-Holland Den Haag Mannen met inbrekerswerktuigen aangehouden

Mannen met inbrekerswerktuigen aangehouden

De politie heeft vrijdagavond even na 23.00 uur, drie mannen van 19, 19 en 16 jaar uit Den Haag aangehouden voor het in het bezit hebben van inbrekerswerktuigen. De politie kreeg een melding van een verdachte situatie bij een auto op het pleintje nabij de Reiger en de Zwaan in Zoeterwoude. De auto reed weg nadat er een persoon kwam aangerend en iets in de kofferbak gooide. De politie heeft in de buurt gepost en zag de auto rijden bij de Papeweg. Na een stopteken werden de personen en de auto gecontroleerd op de Burgemeester Detmersweg. De agenten troffen inbrekerswerktuigen aan en hebben hierop de mannen die in het donker gekleed waren aangehouden.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Vermist – Jamil Dzai

De 15-jarige Jamil is sinds 2 december 2022 omstreeks 16:00 uur vermist uit Rotterdam. Jam…