Home Zuid-Holland Gorinchem Gorinchem – Overleden vrouw en zwaargewonde man in woning Gorinchem aangetroffen

Gorinchem – Overleden vrouw en zwaargewonde man in woning Gorinchem aangetroffen

Dinsdagavond 23 januari kreeg de politie rond 19.00 uur een melding dat er geen contact kon worden gemaakt met een bewoonster van een woning aan de Busschieterstraat in Gorinchem. Nadat agenten daar aankwamen, zijn ze de woning binnengegaan. Hier troffen ze een overleden vrouw en zwaargewonde man aan. De overleden vrouw is de 27- jarige bewoonster.

De zwaargewonde man is ter plaatse gereanimeerd en daarna naar het ziekenhuis overgebracht. Het gaat om een 26-jarige man uit Vlaardingen. Het is nog onduidelijk wat zich precies in de woning heeft afgespeeld. De toedracht wordt momenteel onderzocht. 

Heeft u meer informatie?
Het onderzoek is nog in volle gang. Er wordt onder meer buurtonderzoek gedaan en er vindt sporenonderzoek plaats. Heeft u meer informatie die ons kan helpen met deze zaak? Heeft u bijvoorbeeld iets gezien of gehoord of beelden? Neem dan contact met ons op. 

Laad meer Gorinchem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…