Home Zuid-Holland Gorinchem Gorinchem – Gezocht – Winkeldiefstal – De Linie – Gorinchem

Gorinchem – Gezocht – Winkeldiefstal – De Linie – Gorinchem

Op 30 november 2023 rond 17.30 uur ’s middags heeft in een drogisterij aan De Linie in Gorinchem een winkeldiefstal plaatsgevonden. Tijdens deze diefstal is voor honderden euro’s aan toiletartikelen buitgemaakt. Gelukkig staan de verdachten op beeld. De politie is op zoek naar deze mensen en komt er graag achter wie dit zijn.

Op donderdag 30 november 2023 heeft bij een drogisterij aan De Linie in Gorinchem een winkeldiefstal plaatsgevonden door drie mannen.
Rond 17:30 uur komt er een drietal mannen kort achter elkaar de winkel binnen. De eerste man loopt om 17.28 uur naar binnen. Hij wandelt een rondje door de winkel en loopt vervolgens terug richting de kassa. Hier pakt hij een mandje en een tas van het rek. De man vult dit tasje met verschillende toiletartikelen. Op dat moment komen er twee andere mannen de winkel binnen. Zij lopen naar de man toe die dan al in de winkel zijn mandje aan het vullen is. De mannen houden in de gaten waar het personeel zich in de winkel bevindt. Eén van hen loopt naar de kassa en pakt daar nóg een mandje en een tas. Deze vult het drietal met nog meer toiletartikelen.

De mannen hebben dus inmiddels twee tassen gevuld met spullen. Ze overleggen wie van hen welke tas neemt om de winkel mee uit te lopen. Dan komen ze in actie en loopt er één van hen met een tas naar buiten. Een tweede man volgt hem, zonder tas. Door het verlaten van de winkel zonder te betalen, gaat het alarm af. Een medewerker van de drogisterij kijkt naar de uitgang en kijkt de derde man die nog met een tas in de winkel staat recht aan. De medewerker alarmeert andere collega’s. Hierop kiest de man eieren voor zijn geld, zet de tas op de grond en loopt de winkel uit. De winkelmedewerkers treffen de achtergelaten tas in de winkel aan en nemen deze mee.

Een paar minuten later komt één van de mannen opnieuw de winkel binnen. Hij is op zoek naar de achtergelaten tas. Winkelmedewerkers herkennen de man direct, gaan op hem af om hem aan te spreken. Hierop gaat de man er al rennend vandoor. Uiteindelijk blijkt dat er in de achtergebleven tas spullen zitten voor een waarde van ruim 700 euro. In de meegenomen tas zaten producten voor een waarde van bijna 400 euro. Gelukkig staan de mannen op beeld. De politie komt er graag achter wie deze mannen zijn.

Laad meer Gorinchem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…