Home Zuid-Holland Gorinchem Man zwaar gewond na bedrijfsongeval Gorinchem

Man zwaar gewond na bedrijfsongeval Gorinchem

Bij een bedrijfsongeval op de Spijkesedijk is een 36-jarige man uit Nieuwendijk in Gorinchem zwaar gewond geraakt. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer kwam knel te zitten tussen een landbouwmachine en een paal, waardoor hij ernstig letsel opliep. Hij brak zijn bekken en zijn bovenbeen en had mogelijk inwendige bloedingen. Een ambulance bracht hem met spoed naar het ziekenhuis. Bij het incident werd ook een traumahelikopter ingezet. De Arbeidsinspectie stelt een onderzoek in.

Laad meer Gorinchem

Geef een reactie

Bekijk ook

Gorinchem – Man verwondt ambulanceverpleegkundige

Een 84-jarige inwoner van Gorinchem is op 17 juli aangehouden, nadat hij een ambulanceverp…