Home Limburg Venlo Vierde verdachte aangehouden zware mishandeling

Vierde verdachte aangehouden zware mishandeling

De politie heeft donderdag op de Stationstraat in Reuver een 34-jarige man uit Reuver aangehouden. De man wordt verdacht van openlijke geweldpleging op 13 oktober in Reuver. Eerder deze week werden al drie verdachten aangehouden. Een 21-jarige man uit Reuver werd maandag door de politie aangehouden. Een 17-jarige Reuvernaar en een 18-jarige Roggelnaar zijn dinsdag aangehouden. Zij worden alle vier verdacht van mishandeling in de nacht van 12 op 13 oktober vorig jaar van een 18-jarige Venlonaar, langs de Rijksweg in Reuver. De man werd van achteren neergeslagen en meerdere keren getrapt en geslagen door een groepje jongeren. Nadat hij opkrabbelde en probeerde weg te rennen werd hij nogmaals geslagen en getrapt. Hij liep hierbij ernstige verwondingen op. Het oor van de man scheurde gedeeltelijk af en moest later in het ziekenhuis worden aangehecht. De Venlonaar heeft door deze mishandeling blijvend letsel aan het gehoor overgehouden. De man uit Reuver is voor nader verhoor in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak wordt door de politie voortgezet.

Laad meer Venlo

Geef een reactie

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…