Home Zuid-Holland Dordrecht Politie houdt man aan na steekincident in Dordrecht

Politie houdt man aan na steekincident in Dordrecht

Bij een steekincident in een voormalig schoolgebouw aan de Professor Gunninglaan in Dordrecht is dinsdagmiddag een 53-jarige man gewond geraakt. Het incident vond plaats rond 16:00 uur. In een vestiging van “Leerplicht en Voortijdig Schoolverlaten” vond dinsdagmiddag een gesprek plaats tussen de verdachte, het slachtoffer en een consulent van Leerplicht en Voortijdig Schoolverlaten. Tijdens dit gesprek ontstond onenigheid waarbij het slachtoffer, een locatiemanager van een school voor voortgezet speciaal onderwijs in Dordrecht, in zijn been werd gestoken door de verdachte. Daarna verliet deze het gebouw, maar hij kon in de direct omgeving door politieagenten worden aangehouden.

Het slachtoffer liep een flinke beenwond op en is voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht. De verdachte man zit vast op het politiebureau en wordt verhoord. De politie doet onderzoek naar het motief en de achtergronden van dit steekincident.

Laad meer Dordrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Geen Sinterklaas dit jaar in Dordrecht; de Graafschap wint met 5-0!

Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag van de Graafschap tegen Dordrecht, was het niet zo m…