Home Zuid-Holland Rotterdam Politie houdt straatrover aan in Rotterdam

Politie houdt straatrover aan in Rotterdam

Politieagenten hebben dinsdagmiddag om ongeveer 17.00 uur een 15-jarige verdachte aangehouden voor een straatroof, iets eerder die middag gepleegd aan de Beijerlandselaan in Rotterdam. Daar werd een 18-jarige man benaderd door een jongen die hem niet alleen bedreigde, maar ook stak met een mes. De dader ging er vandoor met de telefoon van het slachtoffer. Getuigen achtervolgden de verdachte, maar raakten hem kwijt.

Politiemensen die in de omgeving een onderzoek instelden, troffen de verdachte aan op de Bree en hielden hem aan. Hij is overgebracht naar een politiebureau. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis. De afdeling Opsporing van de eenheid Rotterdam stelt een nader onderzoek in.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – “Hulp“ pint 14.500 euro van hoogbejaarde dame

Een 87-jarige dame uit Rotterdam is deze zomer slachtoffer geworden van pinpas-fraude. Haa…