Home Zuid-Holland Rotterdam Dodelijk ongeval in Meerkerk

Dodelijk ongeval in Meerkerk

Op de Burgemeester Sloblaan in Meerkerk heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtauto en twee voetgangers. Een van de slachtoffers, een 85-jarige vrouw uit Meerkerk, is bij de aanrijding om het leven is gekomen. De andere vrouw, van 83 jaar uit Meerkerk, is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Het ongeval vond plaats op dinsdag om 11:55 uur. De 29-jarige vrachtwagenchauffeur uit Rotterdam is aangehouden en naar het politiebureau gebracht om een verklaring af te leggen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…