Home Zuid-Holland Dordrecht Diefstal boodschappentas in Dordrecht

Diefstal boodschappentas in Dordrecht

Een 22-jarige vrouw uit Dordrecht fietste op het Van Oldenbarneveltplein toen een onbekende man haar stopte. Hij duwde haar fiets om en ging er vandoor met de boodschappentas. De diefstal vond dinsdagmiddag rond 13:45 uur plaats. Toen de onbekende man het 22-jarige slachtoffer stopte vroeg hij meteen om haar portemonnee. Toen hij te horen kreeg dat zij geen portemonnee bij zich had, werd de man boos. Hij schopte tegen de fiets en duwde hem om, waarbij de vrouw ten val kwam. De verdachte greep de boodschappentas van de vrouw en ging er vandoor. De fiets raakte bij de diefstal beschadigd, maar de vrouw bleef ongedeerd.

De politie onderzoekt deze diefstal en vraagt getuigen zich te melden. De verdachte is een blanke man van ongeveer 180 cm lang. Hij is rond de 30 jaar oud, heeft een normaal postuur en een onverzorgd uiterlijk. Zijn donkere haar droeg hij in een vlecht tot op zijn schouders. Tijdens de diefstal droeg hij een spijkerbroek en een zilverkleurige ketting.

Laad meer Dordrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Geen Sinterklaas dit jaar in Dordrecht; de Graafschap wint met 5-0!

Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag van de Graafschap tegen Dordrecht, was het niet zo m…