Home Overijssel Zwolle Meerdere auto-inbraken in Stadshagen

Meerdere auto-inbraken in Stadshagen

In de afgelopen twee nachten vonden er in de wijk Stadshagen meerdere auto-inbraken plaats. In de nacht van woensdag op donderdag werd er ingebroken in auto’s op de Frankhuizerallee, Houtwalstraat en Tiendschuurstraat (3x). De buit bestond onder andere uit electronische apparatuur en airbags. Ook in de nacht van 21 op 22 maart werd er opnieuw ingebroken in auto’s aan de Bonkenhavestraat, Nijerwalstraat, Oude Wetering (2x), Kleimos, Lindenhorstraat en Marxveldstraat. Ook hier werden electronische apparatuur en airbags weggenomen. De politie heeft de inbraken in onderzoek.

Laad meer Zwolle

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor verboden vuurwerk

Op zondagochtend 11 februari werd gezien dat er aan de Floresstraat goederen werden overge…