Home Zuid-Holland Dordrecht Man aangehouden na mishandeling meisje Dordrecht

Man aangehouden na mishandeling meisje Dordrecht

In het centrum van Dordrecht is een 16-jarige meisje slachtoffer geworden van een mishandeling. Agenten hielden een 22-jarige Zwijndrechter aan. Het voorval vond plaats op de Vest in Dordrecht op dinsdagavond 22:30 uur. Het meisje was in de stad met een paar vriendinnen toen zij op straat werd lastiggevallen door de 22-jarige man. Het meisje gaf aan hier niet van gediend te zijn, waarna de verdachte haar sloeg. Snel ter plaatse gekomen agenten konden hem direct aanhouden.

Laad meer Dordrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Geen Sinterklaas dit jaar in Dordrecht; de Graafschap wint met 5-0!

Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag van de Graafschap tegen Dordrecht, was het niet zo m…