Home Noord-Holland Hilversum Motorrijder vliegt door ruit bestelbus

Motorrijder vliegt door ruit bestelbus

Dinsdag vloog een motorrijder met volle snelheid tegen door de achterruit van een bestelbusje en belandde in de laadbak. Dinsdagmiddag rond 16.50 uur reed een 23-jarige motorrijder uit Hilversum over de Larenseweg in zijn woonplaats. Volgens getuigen reed de motorrijder over het fietspad om een rij auto’s in te halen. Toen hij terug de weg op kwam is hij mogelijk in onbalans geraakt en zijn de banden vast komen te zitten. Hierdoor werd hij gelanceerd en vloog door een van de achterramen van het bestelbusje. Met onbekend letsel is de Hilversummer overgebracht naar het Utrecht Medisch Centrum.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…