Home Zuid-Holland Schiedam Maaltijdbezorger overvallen in Vlaardingen

Maaltijdbezorger overvallen in Vlaardingen

Een maaltijdbezorger is vrijdagavond in Vlaardingen overvallen. Onder bedreiging van een wapen moest hij de opbrengst van zijn ritten afstaan. De 19-jarige maaltijdbezorger uit Schiedam reed nabij een tunneltje vlakbij de Loper in Vlaardingen toen hij werd overvallen. Nadat de verdachte de maaltijdbezorger had bedreigd met een wapen en beroofd van zijn geld is hij weggerend richting de Esdoorndreef. Het slachtoffer kon een duidelijk signalement geven van de verdachte. Diverse eenheden van de politie hebben in de omgeving gezocht volgens het drie ringen model. Ook is met behulp van Twitter de hulp van bewoners gevraagd. Op de plaats van de overval is een sporenonderzoek verricht door de Forensische Opsporing. De wijkpolitie heeft een buurtonderzoek gehouden. Het onderzoek heeft vooralsnog niet tot een aanhouding geleid.

Laad meer Schiedam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Man pint met pinpas vermiste – 1e Middellandstraat – Rotterdam

Op 8 oktober 2023 pint deze man in Rotterdam geld met de pinpas van de uit Drachten vermis…