Home Zeeland Middelburg Overval op tankstation Rotterdamsekaai

Overval op tankstation Rotterdamsekaai

Maandagmiddag is een overval gepleegd op het tankstation aan De Punt bij de Rotterdamsekaai in Middelburg. Om ongeveer 16:30 uur zijn twee mannen naar binnen gegaan in het tankstation en bedreigden de medewerker met een steekwapen. Met onbekende buit zijn de twee mannen weer vertrokken, maar nog geen half uur later konden er al twee verdachten worden aangehouden. Zij zijn op dit moment onderweg naar het politiebureau en zullen daar gehoord worden over hun mogelijke aandeel bij deze overval. Medewerkers van de afdeling Forensische Opsporing zijn op dit moment technisch onderzoek aan het doen.

Laad meer Middelburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Twee slachtoffers naar ziekenhuis na verkeersongeval, bestuurder aangehouden

Twee inzittenden van een auto zijn dinsdagavond 13 februari gewond geraakt na een aanrijdi…