Home Zeeland Zeeuws Vlaanderen Vrouw van portemonnee beroofd in Sluis

Vrouw van portemonnee beroofd in Sluis

In een horecabedrijf op de Beestenmarkt in Sluis werd woensdag, 27 maart, tussen 11.30 en 12.00 uur een 62-jarige vrouw uit Lovendegem beroofd van haar portemonnee. Twee mannen, de een met kranten en de ander met folders, kwamen de horecagelegenheid binnen en wisten, door middel van de verkoop van een krant en het neerleggen van een folder, de vrouw af te leiden en ondertussen de portemonnee uit haar handtas te stelen.

Het gaat om twee lichtgetinte, Noord-Afrikaanse types die gebrekkig Vlaams – Frans spreken. Beiden zijn ongeveer 1.70 lang. De ene man heeft een stevig postuur, heeft kort, zwart haar en droeg een donkerblauw vest. De andere man heeft een mager postuur en droeg donkere kleding.

De mannen hebben de afgelopen dagen in meerdere bedrijven in de omgeving van Sluis en Schoondijke gepoogd door middel van een smoes binnen te dringen en geld te stelen.

 

Laad meer Zeeuws Vlaanderen

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlaanderen en Nederland lanceren Europees pioniersproject

Vandaag lanceren minister-president Bourgeois en staatssecretaris Knops een innovatief pro…