Home Zeeland Zeeuws Vlaanderen Terneuzen Terneuzen, Sas van Gent – Hennep geruimd in Zeeuws Vlaanderen

Terneuzen, Sas van Gent – Hennep geruimd in Zeeuws Vlaanderen

Bij het ruimen van drie hennepkwekerijen in Zeeuws Vlaanderen is gisteren één verdachte aangehouden. Dit betrof de bewoner van een woning aan de Bachlaan in Terneuzen. Hij wordt verdacht van het onderhouden/hebben van een hennepkwekerij en diefstal van stroom.

In de woning van deze man bevonden zich 175 hennepplanten. Deze zijn allemaal in beslag genomen en vernietigd.

In een woning aan de Spuistraat in Terneuzen werden 129 planten aangetroffen. Ook deze, en alle andere spullen die voor de hennepkwekerij bestemd waren, zijn in beslag genomen en vernietigd.

In Sas van Gent werden 508 hennepplanten aangetroffen, verspreid over de gehele woning in de Kloosterlaan. Ook hier was sprake van de diefstal van stroom. De netwerkbeheerder zal dan ook aangifte gaan doen bij de politie. Uiteraard zijn ook deze planten vernietigd.

Wanneer u een vermoeden hebt dat er in uw buurt een hennepkwekerij is, dan kunt u dat bij ons melden. U kunt daarmee levensgevaarlijke situaties mogelijk voorkomen. Door de aanwezigheid van dergelijke kwekerijen kan namelijk gemakkelijk kortsluiting en daarmee brand ontstaan.

Laad meer Terneuzen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vlissingen – Twee slachtoffers naar ziekenhuis na verkeersongeval, bestuurder aangehouden

Twee inzittenden van een auto zijn dinsdagavond 13 februari gewond geraakt na een aanrijdi…