Home Gelderland Apeldoorn Fietser gewond bij verkeersongeval

Fietser gewond bij verkeersongeval

Dinsdagochtend 26 maart heeft er op de Zwolseweg in Apeldoorn een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een fietser en een motorrijder. De 48-jarige fietser uit Apeldoorn heeft bij het ongeval botbreuken opgelopen. De 46-jarige motorrijder uit Bennekom reed rond 07.30 uur over de Zwolseweg toen vanaf de Gazellenweg de fietser plotseling overstak. Vermoedelijk heeft hij de motorrijder over het hoofd gezien, met het ongeval tot gevolg. Beide mannen zijn overgebracht naar het ziekenhuis ter controle.

De fietser is met botbreuken in het ziekenhuis opgenomen. De motorrijder kon na behandeling weer naar huis. Het verkeersongevallenteam heeft onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het ongeval. Door het ongeval en het onderzoek naar de toedracht hiervan was de weg enige tijd afgesloten en werd het verkeer omgeleid.

Laad meer Apeldoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Apeldoorn – Gezocht – Pinnen met gestolen pas – Fuutweg – Apeldoorn

Aan de Fuutweg in Apeldoorn ging een man er vandoor met een gevonden portemonnee. Hij nam …