Home Noord-Brabant Kempen Mannen aangehouden na aanrijding

Mannen aangehouden na aanrijding

Dinsdagochtend heeft de politie twee Griekse mannen, van 39 en 21 jaar, aangehouden na een aanrijding op de Overland in Bladel. De twee kregen daar een zakelijk geschil met een 52-jarige man uit Hapert. Toen de twee er vandoor wilden gaan in hun auto probeerde het slachtoffer hen tegen te houden en werd daarbij aangereden. Het slachtoffer liep daarbij ernstige verwondingen aan het hoofd op. De twee verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.

Laad meer Kempen

Geef een reactie

Bekijk ook

Veldhoven, Aarle-Rixtel – Gewelddadige diefstal met dure telefoons als buit a.s. maandag in Bureau Brabant

Aanstaande maandag in Bureau Brabant aandacht voor een gewelddadige diefstal bij een telef…