Home Zeeland Middelburg Peter Adriaanse met ‘Pluk de dag!’ in ’t Spiegeltheater

Peter Adriaanse met ‘Pluk de dag!’ in ’t Spiegeltheater

Op zaterdag 6 april 2013 brengt Peter Adriaanse, samen met vrienden en collega’s, zijn nieuwe muziekprogramma ‘Pluk de dag!’ in ’t Spiegeltheater. Op deze muzikale avond laat Peter Adriaanse zich met oude en nieuwe nummers weer van zijn beste kant zien! Met als belangrijk levensmoto ‘Pluk de dag!’. In plaats van achter de schermen, als artistiek leider van ’t Spiegeltheater, staat hij weer als zanger met medewerking van vrienden en collega’s midden op de speelvloer. Zijn voorgaande succesvolle muziekprogramma’s in ’t Spiegeltheater waren ‘Ergens tussen toen en nu’ en ‘Hoezo oud??’.

Inmiddels staat Peter al weer dertig jaar op het toneel. Hij begon ooit zijn loopbaan met een rol in De Wonderdoener bij het Middelburgs theater. Deed mee aan meer dan 80 theaterproducties, als acteur, visagist, regisseur, artistiek leider en natuurlijk als zanger. In 1995 kwam zijn eerste solo-cd Pegasus op de markt met vooral eigen teksten. De nummers op die cd vertellen iets over hem zelf en over hoe hij tegen dingen en mensen aankijkt. In mei 1996 vertegenwoordigde hij Zeeland op het nationaal songfestival met het nummer De woorden die schieten tekort. In de jaren negentig werd hij bekend als Leeuw in het duo Muis en Leeuw. Dit duo trekt nog steeds volle zalen met kinderen, maar ook hun ouders.

De titel voor zijn nieuwe programma is bewust gekozen. Peter: ‘ Ik wil van iedere dag in het leven genieten. Het merendeel van de liedjes hebben allemaal iets met mijn eigen leven te maken. Ze gaan over mijn jeugd en andere ijkpunten in mijn leven. Het is heerlijk om te zingen over het leven, je blijdschap, je angsten en de twijfels en je vragen in het leven’.

Laad meer Middelburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Middelburg – Hardleerse automobilist weer aangehouden na drugsgebruik

Zondagmorgen is een bestuurder in de Wijdaustraat aangehouden, omdat hij positief reageerd…