Home Zeeland Middelburg Middelburg – Man naar ziekenhuis na mishandeling

Middelburg – Man naar ziekenhuis na mishandeling

In de nacht van zaterdag op zondag werd op de Markt in Middelburg een 23-jarige man uit Arnemuiden op een dusdanige manier mishandeld dat hij met een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. De vermoedelijke aanleiding is een poging beroving. Het slachtoffer hielp een man die mogelijk beroofd werd door de verdachten.

Voor de mishandeling zijn inmiddels twee verdachten aangehouden. Het betreffen twee mannen van 18 en 21 uit Oost-Souburg. Zij zijn overgebracht naar een politiecellencomplex en zullen daar zondag door rechercheurs gehoord worden.

Laad meer Middelburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vlissingen – Twee slachtoffers naar ziekenhuis na verkeersongeval, bestuurder aangehouden

Twee inzittenden van een auto zijn dinsdagavond 13 februari gewond geraakt na een aanrijdi…