Home Zeeland Middelburg Voorstellingen Duinart af- en uitgesteld in ’t Spiegeltheater

Voorstellingen Duinart af- en uitgesteld in ’t Spiegeltheater

De voorstellingen ‘De Broertjes’ en ‘Ooit’ van Theatergroep Duinart gaan niet door op 16, 17, 23 en 24 maart 2013 in ’t Spiegeltheater.  De voorstellingen, die gezamenlijk ten tonele zouden worden gebracht omdat ze samen avondvullend  zijn, gaan niet door in verband met ziekte van één van de spelers uit ‘De Broertjes’.  De voorstelling ‘Ooit’ is nog wel te zien op het Eenakterfestival van het Zeeuws Centrum voor  Amateurtheater (ZCA), dat gehouden wordt op vrijdag 19 en zaterdag 20 april a.s., ook in ’t  Spiegeltheater.

Laad meer Middelburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Middelburg – Hardleerse automobilist weer aangehouden na drugsgebruik

Zondagmorgen is een bestuurder in de Wijdaustraat aangehouden, omdat hij positief reageerd…